Medizintechnik Icon

Medicinisk teknologi

Vi tilbyder medicintekniske løsninger af kendte fabrikanter. Vi er specialister for hjerte-kar-sygdom, hygiejne, diagnostik og udstyrelse af din praksis. Det hører med i vores forståelse af partnerskab, at vi hjælper vores kunder med installationer af deres medicinisk udstyr, give instruktioner og en regelmæssigt vedligeholde af den medicinske teknologi, validere og reparere den. Desuden er vores eksperter til stede, hvis der skal gennemføres en validering eller en reperation. På den måde sikrer vi, at du kan udnytte teknologien fuldt ud til gavn for dine patienter.

Cardio-løsninger

MELAG Logo
Eigenmarke Icon

Medicinisk teknologi
medicinsk teknologi

Kontakt Icon

Kontakt

Trophon 2 Logo

Beskyttelse gennem teknologi

Leasymed Logo Bildmarke

Leasymed

Cardio-løsninger

To stærke virksomheder. Et system.

Spiro-Ergometrie med CORTEX og custo med

Spiro-ergometri med “CORTEX” og custo med “meta control 3000”, virksomhederne CORTEX og custo med tilbyder et optimalt koordineret system med spiro-ergometeret METALYZER® 3B eller METAMAX® 3B og 12-kanals EKG custo cardio 400. Allround-systemet sørger for en komfortabel, bidirektional og intuitiv styring af kardio-pulmonal diagnostik. Udover målesystemerne omfatter leveringsomfanget et cykelergometer og, hvis det ønskes, en computer med perifere enheder samt programmerne MetaSoft-Studio og custo diagnostic. Løsningen fuldendes ved at integrere systemerne i den mobile CORTEX PLUS-udstyrsvogn.

Med det medicinske styresystem “custo diagnostic” tilbyder virksomheden custo med også en unik platform for alle hjerte- og lungeundersøgelser. Den ensartede funktion gør anvendelsen med custo diagnostic modular og mere flexibel.
Portfolioen bliver afrundet af det passende udstyr. Gennem et mindre tidsforbrug dannes der en optimal workflow med høj medicinisk kvalitet.

Vi tilbyder:

 • attraktive priser for dit medicinisk udstyr og -teknologi
 • mærkevarer samt egne mærker med høj kvalitit og til en overkommelig pris
 • Konsultationsartikler: Du skal blot bestille – vi tager os af den kvartalsvise fakturering.
 • Hurtig levering: mange produkter er permanent på lager
 • Kompetent rådgivning på stedet af vores medarbejdere
 • Levering via direkte logistik, interne medarbejdere og samarbejdspartner
 • Test af jeres udstyrelse (STK og MTK) af vores teknikere
 • reperation og låneudstyr
 • Hygiejnerådgivning/praksisinspektioner/hygiejneplaner
 • Grundlæggelse af en praksis: rådgivning, planlægning og opsætning af din praksis
 • Medicinsk videreuddannelse
 • Webshop med et individuelt sortiment for dit behov
MELAG Logo
Frau mit zwei 4 in 1 Reinigungsgeräten im Hintergrund die Galaxy

klargøring af instrumenter

Melag er en ejerledet familievirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1951 konsekvent har fokuseret på produkter til praksishygiejne. Denne koncentration gør det muligt for os, som en mellemstor virksomhed, at videreudvikle vores produkter med et udviklingsteam på næsten 100 specialiserede ingeniører på højeste internationale niveau. Vi stræber efter høj kvalitet, funktional sikkerhed og innovationer. Efter 485.000 succesfulde leveringer af vores top-produkter er vi nu international markedsleder inden for handel af medicinisk udstyr og – hygiejne. I dag er vi den største producent af sterilisatorer og termiske desinfektionsapparater, der udelukkende producerer disse produkter. Vi er overbevist om, at denne konsekvente specialisering er afgørende for den høje kvalitet af vores produkter. I, vores kunder, kræver optimale produkter, kvalitet og pålidelighed af os! Med den konsekvente implementering af vores vejledende principper “kompetence i hygiejne” og kvalitet – made in germany, garanterer vi, at disse krav bliver opfyldt. Vores mål er, at yde et vigtigt bidrag for at din daglig arbejde er succesfuld inden for instrumentforberedelse og hygiejne.

Produktportfolio inklusive reparationer til:

 • Autoklav RDG
 • Termisk desinfektionsmaskine
 • Tætningsudstyr
 • Vandbehandling

Vedligeholdelse og validering

Vi er MELAG-Servicepartner og det er meget vigtig for os at vedligeholde og validere dine tekniske desinfektionsapparater, sterilisatorer og forseglingsanordninger. Du er ikke længere nød til at arbejde med flere forskellige teknikkere på det samme apperat.

Vi kender din praksis og er derfor den perfekte partner til tekniske tjenester. Vi tager også hensyn til dine hygiejneplaner og rådgiver efter dit individuel behov.
Derudover gennemfører vi også gerne tests af dit medicinsk udstyr i din praksis.
Vi opkræver ikke ekstra rejseomkostninger for vedligeholdelse og validering.

Vi er din samarbejdspartner for:

 • Rådgivning efter din individuel hygiejneplan
 • Levering, installation og instruktion
 • Vedligeholdelse og validering uden befordringsudgifter
 • Reparationer
 • Vedligeholdelse

Medicinisk udstyr: Flere eller engangsbrug?

Skal du bruge genanvendelige eller engangsmedicinske instrumenter i din praksis eller klinik? Hvilken beslutning er den rigtige for dig? Det er faktisk ikke så nemt – det handler trods alt ikke kun om omkostningerne, men også om meget praktiske årsager!

Den højeste prioritet er en steril og sikker behandling af dine patienter. Derudover er også arbejdssikkerhed langt oppe i prioriteten. Medicinske engangsinstrumenter pakkes sterilt og bortskaffes efter en enkelt brug. Genanvendelige instrumenter skal rengøres ordentligt og steriliseres for at sikre en sikker og steril genbrug. Vi svarer på de vigtigste spørgsmål om fordele og ulemper og støtter dig i din beslutning.

MELAG Produktkonfigurator

HER kan du sammensætte din Melag-udstyrelse efter eget behov. Til sidst kan du generere en kode. Send venligst kodeordet til din MEDICAL EINS-kontaktperson eller moin@medical1.sh. Vi kontakter dig med yderligere detaljer.

Varemærker inden for medicinsk teknologi

Ambu Logo
Apocare Pharma GmbH Logo
BOSO Bosch + Sohn Logo
Cardiac Science Logo
Defibrion Logo
Diagramm Halbach Logo
Distec Logo
Dometic Logo
Dr. Früh Control Logo
Dr. Gerhard Schmidt GmbH Logo
Dr. Mach Logo
Edan Logo
ergoline Logo
GCE mediline Logo
KLS Martin Logo
Gymna Logo
Huntleigh Logo
Liebherr Logo
medical Econet Logo
Melag competence in hygiene Logo
Mesa Logo
mindray Logo
ndd new diagnostic design Logo
Nihon Kohden Logo
notfallkoffer.de Logo
Pierenkemper GmbH Logo
Schiller Logo
seemann technologies Logo
Sonogel Ihr Partner in der Sonographie Logo
Dr. Weigert Logo
Vitalograph Ihr Spirometrie Partner Logo
Waldmann Engineers of light Logo
Weinmann medical technology Logo
Trophon 2 Logo

Beskyttelse gennem teknologi - Giver ensartet beskyttelse ved hver automatiseret desinfektionscyklus.

Hver dag bliver ca. 80.000 patienter beskyttet mod risikoen for krydskontaminering, fordi ultrasoniske sonder blev automatisk desinficeres med trophon®-udstyrelse.

Siden 2009 har trophon-apparater omdefineret standarden for pleje inden for genbehandling af røntgensonder ved at levere fejlsikker automatisk desinfektion af ultrasoniske for at beskytte patienter mod risikoen for krydskontaminering.

Med introduktionen af ​​trophon2-enheden blev top-produktet endnu bedre. trophon2 formidler en endnu beder brugeropleselse gennem en øget workfloweffektivitet. Sporbarheden igennem hele processen og den automatiserede desinfektionscyklus sørger for maximal sikkerhed for dine patienter.

trophon er den første automatiserede desinfektionsteknologi til transvaginale, transrektale og overfladeprober, der opfylder de obligatoriske antimikrobielle effektivitetstests for både CE-kendetegning og FDA-godkendelse.

Ud over obligatoriske tests har trophon-teknologi fjernet en lang række klinisk patogener, herunder multiresistente bakterier, blodbårne vira og seksuelt overførte patogener.

AcuTrace ® RFID-teknologi gør oprettelsen af ​​nøjagtige digitale registreringer meget nemmere. Gennem hele arbejdsprocessen understøtter teknologien med en digital dokumentation.

Med throphon2 og AcuTrace har brugeren mulighed for at dokumentere hele arbejdsprocessen elektronisk. På den måde undgåes en tidskrævende manuel dokumentation som også er udsat for fejl.

trophon2-apparater er et selvstændigt, automatiseret desinfektionssystem, der sparer tid med en hurtig og integreret workflow-løsning. trophon2 gør det muligt at forberede point-of-care ved at levere en løsning, der er specielt designet til dine lokaler.

trophon2-enheder er nemme at bruge. Igennem minimal intruduktionstid er også en uerfared bruger i stand til at gennemføre en desinfektionsprocess af røntensonder. Med nye og forbedrede funktioner er trophon2-enheder altid klar, når du ønsker at optimere kliniske arbejdsgange.

Nanosonics har implementeret et brancheførende kompatibilitetsprogram, udført i samarbejde med røntgensonder- og Nanosonics-producenterne. Kun sonder, der er godkendt af producenten, er erklæret kompatible med trophon-apparater.

Til dato er over 1.000 sonder blevet godkendt som trofon-kompatible apparater af alle kendte specialiserede sondeproducenter.

Portfolioen af trophon-teknologien tilbyder en række forbrugsstoffer og tilbehør for at give brugerne en bred muligheder for at forberede, desinficere, overvåge, spore og opbevare røntgensonder: Kort sagt, den perfekte løsning oparbejdning!

You are currently viewing a placeholder content from Vimeo. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information
© 2024 Medical Eins GmbH Powered by WERBUNG.SH

Online
Shop

Online
Shop

Medical 1
Aktionen

Medical 1
Aktionen

Medical 1
Marken

Medical 1
Marken

Online
Shop

Online
Shop

Medical 1
Aktioner

Medical 1
Aktioner

Medical 1
Brands

Medical 1
Brands