Om os

Medical Eins GmbH Logo

Virksomhed

Eigenmarke Icon

medicinsk teknologi

Karriere Icon

Karriere

Team

Nachhaltigkeit Icon

Bæredygtighed

Kontakt Icon

Kontakt

Anfahrt Icon

Vejbeskrivelse

Ekstras

Leasymed Logo Bildmarke

Leasymed

Karriere Icon

Seminarer

Virksomhed

MEDICAL EINS GmbH er en virksomhed for medicinteknisk handel, der har specialiseret sig med base i Rendsborg, som ligger centralt i Slesvig-Holsten, tyskland.
Vores veluddannede medarbejdere tilbyder omfattende rådgivning om valg og brug af udstyr, møbler og forbrugsmaterialer inden for områderne hospitaler, lægehuse og andre mediciniske institutioner.

Hurtige og pålidelige leveringer er en selvfølge takket være en omfattende lagerstyring og et centrallager, der drives af Co-med, Tysklands førende medicinske brancheorganisation. Vores tekniske serviceafdeling tager sig af reparationer, test af apparater samt omfattende rådgivning og support.  Med vores fagligt kvalifiserede og objektive rådgivning hjælper vi vores kunder med at finde de bedste produkter til deres behov.

Vi ønsker at vores kunder er i stand til at arbejde sikkert og omkostningseffektiv. Vores hurtig og billig levering under overholdelse af alle lovbestemmelser gør det muligt for dig! Vores tekniske service er med til at sikre, at enhederne kan bruges i lang tid med så lidt nedetid som muligt og altid svarer til det lovpligtige aktuelle standpunkt.

Bæredygtighed

Kære kunder,

vi vil gerne informere dig om den generelle prissituation på markedet.

Priserne på olie, naturgas og mange råvarer er steget.. Ud over stigninger i de generelle energi-, fragt- og arbejdsomkostninger holder vi også øje med de dramatiske stigninger i prisen på råvarer og ingredienser, der er nødvendige for produktionerne af vores produkter.

Som handler for mediciniske produkter er vi afhængige af producentpriser og må nogle gange videregive disse moderat.

Dette påvirker alle produkter, der er nødvendige for produktionen.
Vores leverandører reagerer med forskellige prisstigninger og i nogle tilfælde temoprær inflationstillæg. I de fleste tilfælde er der ikke tale om et engangstillæg, men det justeres oftere afhængigt af situationen.

Som din partner for praksisudstyr gør vi alt for at holde priserne så moderate som muligt.
Vi beder dog om forståelse, hvis de viste katalogpriser (Udgave fra året 2021) og aftalte specialpriser skal justeres.
På grund af det store antal stigninger er det ikke muligt for os at kommunikere hver stigning til kunderne.
Under alle omstændigheder forbliver særlige konditioner, der er baseret på rabatter af listeprisen, upåvirkede for dig. Vi justerer specialpriser både op og ned bedst muligt for dig.

 Desuden bør dette informationsbrev ikke udskrives og sendes på papir, da papir også er en knap ressource, men kun i digital form. Vi erkender, at vi muligvis ikke når ud til alle vores kunder med disse oplysninger. Vi er forpligtet til bæredygtighed og har derfor valgt at afvise en papirudsendelse.

Vi beder om jeres forståelse og takker for den tillidsfulde samarbejde.

Vi reducerer bevidst vores økologiske fodaftryk gennem følgende handlinger:

Strømproduktion

I september 2020 blev der installeret et solcelleanlæg på taget af virksomhedens bygning. Det dækker allerede 58 % af vores strømforbrug. Den elektricitet, som virksomheden ikke forbruger, tilføres det offentlige net.

Årlig besparelse Co2: 16 tons

Papirløst kontor

Gennem introduktionen af et ELO-dokumentmanagemantsystem blev vores papierforbrug reduceret betydeligt. Skift til fax-to-mail for indgående faxer og procesjusteringen inden for serviceprotokoller hjalp og med papierreduktionen. Samtidig blev processerne digitaliseret, forenklet og arbejdstimer sparet.

Årlige besparelser: ca. 30.000 A4-papirsider plus toner

Genbrug emballagemateriale

Omkring 150 papkasser forlader vores to lagre hver dag med de varer, som vores kunder har bestilt. 40 % af vores papkasser som vi sender til dig er genbrugt. Derfor ber vi om jeres understøttelse og underskylder at papkasserne ikke altid ser helt nye ud.

Årlig besparelse: 15.000 kasser

Vejbeskrivelse

You are currently viewing a placeholder content from Google Maps. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Ekstras

Uddannelse

Denne virksomhed garanterer
kvalitet gennem uddannelse

Arbejdsgruppe for industri- og handelskamrene i Flensborg, Kiel og Lübeck

Vejret i Rendsborg
Rendsburg Wetter
Youtube-Chanels
Vi understøtter

Förderverein Hospiz

Förderverein Hospiz Rendsburg e.V. Logo

Region Rendsburg GmbH

Region Rendsburg Logo

Team DoppelPASS e. V.

Team DoppelPASS e.V. Logo

HSG Eider Harde

HSG Eider Harde Logo

HSG Schülp/Westerrönfeld/Rendsburg

HSG SW RD Logo

Die Bürgerstiftung Region Rendsburg

© 2024 Medical Eins GmbH Powered by WERBUNG.SH

Online
Shop

Online
Shop

Medical 1
Aktionen

Medical 1
Aktionen

Medical 1
Marken

Medical 1
Marken

Online
Shop

Online
Shop

Medical 1
Aktioner

Medical 1
Aktioner

Medical 1
Brands

Medical 1
Brands